O nama

Novouređeni teniski centar u samom središtu grada, na Zagrebačkoj Šalati. Na centru nudimo 4 vrhunski uređena teniska terena (tijekom cijele godine) sa pratećim objektima, nogometno igralište, dječje sadržaje, košarkaško igralište i prostor za odmor duše i tijela.

Usluge

Što nudimo?

  1. Najam terena po satu
  2. Termin sa trenerom
  3. Škola tenisa (grupa)

Zašto baš mi?

U izrazito mirnom ambijentu (bez obzira što se nalazimo u neposrednoj blizini centra grada) pronađite nešto za sebe. Nudimo usluge škole tenisa za djecu i odrasle, individualne treninge i sparinge sa vrhunskim licenciranim trenerima i bivšim igračima.Nadamo se da ćete iz naše ponude pronaći nešto za sebe i postati neši članovi. Rezervirajte svoje termine na vrijeme.

Teniska škola za djecu od 4 godine pa na dalje je odličan način upoznavanja polaznika sa tenisom kao sportom kroz zabavu, igru i natjecanje. Homogene grupe od 2-4 polaznika najbolji su uvjet za postizanje što boljih rezultata. Polaznici savladavaju prve korake teniske tehnike koristeći dodatnu opremu (male rekete, mekane i spužvaste loptice, niske mreže, te ostala pomagala).

Naši licencirani treneri i voditelji provest će najmlađe polaznike kroz elemente tenisa na zabavan i učinkovit način. Pridružite nam se i dajte nam povjerenje s razlogom.

Upoznajte svoje trenere 🙂

Naš tim

Matko Šarić
Trener
Dalibor Mandarić
Naš nefotogenični trener 😉
Predrag “Pero” Paurević
Voditelj, vlasnik, idejni i duhovni vođa, trener i "maneken"
Alen Herbut
Trener sa najljepšim brkovima koje ste ikada vidjeli!
Vedran Tadić
Trener...poznatiji kao "Air Veki" ili Jordan s reketom...
Danijel Ungar
Trener, sparing partner...tip koji "zbilja zna igrati tenis" 🙂
2356Odigrana meča
523Razbijena reketa
3566Izrečene psovke
4Terena
Pohvale i pokude

Što kažu naši članovi